La Diputació de Girona dóna suport als imputats pel 9N i aprova el pagament de les ajudes a les llars d’infants que la Generalitat no pugui assumir

La Diputació de Girona dóna suport al president Mas, l’ex vicepresidenta Ortega i la consellera Rigau per la seva imputació pel 9N. En el Ple d’octubre celebrat ahir es va aprovar aquesta moció. La sessió es va centrar en la configuració de l’equip de govern, marcada per la renúncia de la vicepresidenta Eva Palau, que de moment deixa Unió amb un únic diputat. La Diputació de Girona també va aprovar per unanimitat el pagament de les ajudes a les llars d’infants que la Generalitat no pugui assumir.

PLE DIPU

Un acord unànime en el què, però no en la forma, ha permès a la Diputació de Girona poder tirar endavant l’assumpció de les ajudes a les llars d’infants que no pot assumir la Generalitat, una mesura que es farà a partir del romanent del Dipsalut.

 

L’aprovació d’aquest punt s’ha fet amb els vots a favor de tots els grups, tot i les discrepàncies per haver tret els diners del romanent.

 

La sessió del ple d’aquest octubre també s’ha centrat en la configuració de l’equip de govern, marcada per la renúncia de la vicepresidenta Eva Palau, que de moment deixa Unió amb un únic diputat, Carles Álvarez, i el dubte de quin pes té la formació a la Diputació.

 

El ple també ha abordat el condicionament de la carretera de Palau Saverdera a Castelló d’Empúries, que travessa els Aiguamolls de l’Empordà, just després que el Departament de Territori i Sostenibilitat hagi desestimat la proposta. La Diputació està fent l’estudi d’impacte ambiental, i assegura que les obres són per qüestions de seguretat.