El boletaire perdut a Sales de Llierca està ingressat al Trueta estable dins la gravetat

El boletaire que es va perdre a Sales de Llierca es troba estable dins la gravetat del seu estat. Després d’haver passat cinc nits perdut al bosc, ara es troba a l’UCI de l’Hospital Josep Trueta de Girona on es recupera de la hipotèrmia i les fractures costals. Ara s’hi troba amb pronòstic reservat.

Estable dins la gravetat. Aquest és l’estat actual del boletaire que va passar cinc nits perdut al bosc a Sales de Llierca, ara ingressat al Trueta de Girona. L’home va entrar a l’UCI de l’hospital amb símptomes d’hipotèrmia, semi inconscient i amb diverses fractures i encara s’hi troba amb un pronòstic reservat.

L’home havia sortit a buscar bolets el dijous de la setmana passada quan es va perdre. Se’l va trobar ahir a la matinada prop de la Font Vorada pujant a l’Orri. Els dispositius de recerca havien abandonat la tasca hores abans. Però als volts de la mitjanit, la família, que seguia buscant va sentir unes veus. Van resultar ser les del boletaire, afortunadament localitzat amb vida al fons d’un petit barranc.