Dura sanció de la Federació Catalana de Futbol a la UE Sarrià per l’intent d’agressió de dissabte al jugador de l’UE Hostoles Muhamadou Touray

Dissabte passat, el primer equip de la Unió Esportiva Hostoles, de Sant Feliu de Pallerols, jugava un partit de futbol com a visitant a Sarrià de Ter en la setena jornada de lliga al grup 17 de la tercera catalana.  

Al final del matx, que va acabar amb victòria garrotxina, aficionats i jugadors de l’equip local, el Sarrià, van intentar agredir el jugador de l’Hostoles Muhamadou Touray, que va haver de fugir cames ajudeu-me fins i tot fora de les instal·lacions esportives.

Aquests lamentables fets han acabar amb una sanció de set partits a un jugador local per intentar també agredir l’àrbitre i amb el tancament del camp del Sarrià, un equip reincident en aquest aspecte. La Federació ha explicat que aquesta sanció és el màxim que poden adjudicar perquè ni l’Hostoles ni el mateix jugador han presentat denúncia als Mossos d’Esquadra.

L’ens també condemna la violència de qualsevol tipus als camps de futbol.