El porter garrotxí Pau López, nominat per la Federació Catalana de Futbol com a jugador català amb més projecció

El porter garrotxí Pau López, que aquest any és titular sota pals al primer equip del Reial Club Deportiu Espanyol, està nominat al premi al Jugador amb més Projecció del Futbol Català.

Els guardons, que la Federació Catalana de Futbol entrega des de fa quatre anys, es donaran el proper 9 de novembre a les vuit del vespre a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. Pau López està nominat pels mèrits de la temporada passada, la 2014/15, juntament amb el jugador del Lazio italià, Keita Balde, i a Héctor Bellerín, actualment a les files de l’Arsenal anglès.

En la categoria de millor jugador, els tres candidats són Gerard Piqué, Kiko Casilla i Aleix Vidal. Aquesta nominació és un reconeixement a l’ascens meteòric que ha fet el porter garrotxí, que amb tan sols 20 anys va defensar la porteria perica notablement en la passada Copa del Rei i amb la marxa de Casilla al Madrid s’ha adjudicat la titularitat enguany.

x