Joan Casas, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: “Units per Sant Feliu fa una oposició destructiva”

L’alcalde de Sant Feliu també ha respost a les acusacions de mala gestió i ocultació de despeses en els comptes públics, que aquesta setmana li ha fet Units per Sant Feliu a través d’Olot Televisió. Els ha titllat d’oposició destructiva que no aporta res per al poble.

L’alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, acusa el grup de l’oposició de dir mitges veritats per confondre l’opinió pública. El batlle ha reconegut que l’Ajuntament va retardar-se en el pagament dels IVAs per les vendes de parcel·les, però diu que no va tenir més remei i que ja en va informar degudament els veïns. Tot i així, desmenteix que aquestes despeses no es contemplin en els últims exercicis.

Units per Sant Feliu acusa l’equip de Govern de gastar-se 120.000 euros innecessaris a causa d’una mala gestió durant la venda de parcel·les municipals ubicades majoritàriament a la urbanització del Pla de Bastons. El grup de l’oposició hi suma 50.000 euros que el consistori va gastar-se amb la contractació d’una assessoria que havia de gestionar la liquidació dels IVA per la venda de les parcel·les. L’alcalde diu que les funcions de l’assessoria eren moltes més que aquesta. Assegura que la seva contractació va suposar l’estalvi de molts més diners. L’alcalde considera que Units per Sant Feliu estan fent una oposició destructiva i perjudicial per al municipi. Diu que seguirà treballant pel municipi amb la mateixa il·lusió tot i les crítiques de l’oposició, tot i que assegura que es reserva el dret de dir prou.