La Unió Esportiva Olot lluitarà amb l’Huracán a Torrent per començar una bona ratxa

La Unió Esportiva Olot es desplaça aquest cap de setmana a Torrent per enfrontar-se a l’Huracán, un rival amb un camp amb característiques peculiars. A més, és un equip amb bons jugadors que no posarà les coses fàcils.

La Unió Esportiva Olot ha de confirmar que la victòria del cap de setmana passat no va ser casualitat i se les haurà amb l’Huracán, un rival pensat per ser a dalt de tot, però al qual les coses no li acaben d’anar del tot bé.

Gato, amb una petita contractura, és dubte, però la resta de jugadors estan bé. Així, amb l’equip gairebé al complet, els homes de Rodri lluitaran per la victòria, conscients que queda molt camí per córrer. Un resultat positiu fora de casa podria ser un punt d’inflexió important per a un equip que necessita enlairar-se i començar a consolidar-se sumant victòries.

x