La Vall d’en Bas desencallarà els projectes del Museu del Camp i el centre de serveis per a la gent gran a partir del gener

L’alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat, ha anunciat a Olot Televisió que al gener es desencallarà els dos grans projectes pendents al municipi, el Museu del Camp i el Centre de Serveis per a la Gent Gran. Ho ha anunciat al programa l’Alcalde Respon d’aquesta cadena.

residència bas

El nou Govern municipal de la Vall d’en Bas desencallarà al gener els dos grans projectes pendents al municipi. Els venciments de les ajudes obliguen l’Ajuntament a inaugurar el Museu del Camp l’1 de gener. Inicialment n’obriran tres sales. El nou equip de Govern municipal s’ha posat en contacte amb el Departament de Cultura, amb qui asseguren que l’Ajuntament mai no havia establert converses. El consistori es troba en col·laboració amb tres experts que estan aportant idees. Més enllà d’obrir tres sales al gener, el Govern municipal vol repensar la resta de l’espai.

També al gener es reprendran les obres al Centre de Serveis per a la Gent Gran obrir-lo en 18 mesos. L’Ajuntament de la Vall d’en Bas està treballant conjuntament amb el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i amb la Conselleria de Benestar Social i Família, a més de l’empresa adijudicatària, a qui ha demanat redefinir el projecte i dotar-lo d’un caràcter més social, amb serveis més actualitzats i flexibles en el centre de dia.

Abans d’obrir els dos equipaments, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas organitzarà una jornada de portes obertes al Museu del Camp i una reunió monogràfica amb els principals actors en el cas del Centre de Serveis per a la Gent Gran. Els dos actes estaran oberts als veïns amb la voluntat d’informar-los degudament.