L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols convocarà un nou concurs per construir la residència per a la gent gran

El projecte de la residència per a la gent gran de Sant Feliu de Pallerols també tornarà a caminar. El compromís de la Generalitat és que les primeres places públiques per a la Garrotxa es destinin al la Vall d’en Bas i Sant Feliu.

El Govern municipal de Sant Feliu volia construir la residència de la gent gran per etapes davant la impossibilitat de fer-la en un sol termini. L’oposició, però, ha recorregut i demana que es faci un nou concurs que inclogui el canvi de condicions. L’Ajuntament redactarà un nou plec de clàusules i espera posar en funcionament la residència amb les primeres places abans d’acabar el mandat.

Quan la Generalitat va anunciar que no podia atorgar noves places de residència per a la gent gran, el projecte de Sant Feliu se’n va ressentir. L’empresa adjudicatària no podia fer l’obra en un sol termini. L’Ajuntament va obrir la porta a poder fer els treballs per fases. Segons Units per Sant Feliu, a l’oposició, el consistori també va decidir que l’empresa no assumís al seu càrrec el mobiliari i l’equipament interior de la residència. Units per Sant Feliu assegura que està a favor del projecte, i així ha votat quan s’ha debatut al ple de l’Ajuntament. Tot i així, ha presentat a l’Ajuntament un recurs perquè entén que les bases del concurs que es va aprovar en el seu dia han canviat les condicions. Això, segons afirmen, no s’ajusta a la legalitat, i creuen que s’hauria de fer un nou concurs públic.

L’alcalde, Joan Casas, creu que l’oposició buscarà qualsevol escletxa per posar pals a les rodes al projecte. L’equip de govern ha decidit redactar un nou plec de clàusules i convocar un nou concurs. Vol començar l’obra al més aviat possible, ara que la Generalitat ha tornat a obrir la porta a concedir places de residència. Tot i així, hi ha discrepàncies entre els dos grups municipals sobre les traves que pot suposar el recurs presentat a l’Ajuntament per part d’Units per Sant Feliu. Malgrat tot, l’alcalde espera poder veure part de la nova residència en funcionament abans de la fi del mandat. Joan Casas destaca la importància de tenir la residència en funcionament al més aviat millor, ja que donarà servei a la Garrotxa i a part dels municipis de la Selva a través del Consorci Ter-Brugent.

Deixa un comentari