L’Associació Espanyola de Guàrdies Civils exigeix al cap de la Policia Municipal d’Olot “educació i respecte”

La Guàrdia Civil ha emès un comunicat en què critica l’actuació del cap de la Policia Municipal d’Olot pel que considera una  falta d’educació i de coneixença de la reglamentació, pel fet d’haver multat dos vehicles mal estacionats davant l’Ajuntament d’Olot durant el registre del Cas Petrum.

L’Associació Espanyola de Guàrdies Civils qualifica d’esperpèntica l’actuació de l’agent. Textualment, diu que no és la seva voluntat humiliar públicament aquest pintoresc policia municipal -així el qualifiquen- per les seves carències de coneixement de la legislació vigent. Es limita a exigir-li educació i el respecte que tots, diuen, comparteixen en les  funcions policials, amb independència del cos al qual pertanyen. Amb aquestes paraules, la Guàrdia Civil vol mostrar el seu desacord amb les sancions, de 80 euros cadascuna. Estan conveçuts que eren improcedents pel fet que estaven portant a terme un registre.

Notícies relacionades:

La Guàrdia Civil s’emporta de l’Ajuntament d’Olot documents de la concessió del servei de recollida d’escombraries en el marc del cas Petrum

La Policia Municipal d’Olot sanciona la Guàrdia Civil per tenir els cotxes mal estacionats davant l’Ajuntament

x