Torna la Trepitja Garrotxa Solidària, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot, amb la seva segona edició

Aquest cap de setmana arriba la segona edició de la Trepitja Garrotxa Solidària. Seran tres curses per l’Alta Garrotxa de dificultats diferents i que presenten novetats. I a més de la disciplina esportiva, enguany la prova té un vessant solidari.

Torna la Trepitja Garrotxa, un conjunt de tres curses, una ultra i una trail, que donen 3 i 2 punts per la ultra del Mont Blanc, a més d’una una cursa més curta. Totes, organitzades pel Centre Excursionista d’Olot, unes proves que en la seva segona edició es van consolidant.

Les tres proves d’enguany, de 112, 63 i 24 quilòmetres respectivament, i amb uns desnivells positius notables, presenten també novetats: per exemple, la presència d’asfalt en els recorreguts disminueix.

El que també manté la Trepitja Garrotxa és la solidaritat, ja que els seus ingressos es destinaran a la Fundació Albert Bosch.

Amb aquesta solidaritat, a més de 300 participants inscrits entre les tres curses i 85 concretament a l’ultra, la Trepitja Garrotxa es reafirma com una prova referent en l’espectre de curses de muntanya de la Garrotxa.

Notícies relacionades:

La segona edició de la Trepitja Garrotxa formarà part de les curses oficials de la Federació Catalana i incorporarà una nova prova de 25 quilòmetres

Eduard Barceló i Pau Capell guanyen la primera edició de la Trepitja Garrotxa