El CTT Olot s’estrena a casa amb una gran victòria en el retorn de la 1a Nacional a la capital de la Garrotxa (4-2)

L’equip olotí ha derrotat el TT Alcudia i s’ha estrenat amb una victòria com a local a la 1a Nacional, en el seu retorn a la prestigiosa categoria. Amb bon ambient a la sala del Tennis Taula Olot i amb un triomf esperançador, els garrotxins començen amb bon peu per fer de casa un fortí i aconseguir la permanència. 

CTT OLOT CTT ALCUDIALa 1a Nacional tornava a casa. El Club Tennis Taula Olot va aconseguir finalment l’ascens a la prestigiosa categoria la temporada passada i enguany, amb nou patrocinador i amb molta ambició, el primer equip sènior vol demostrar que ha retornat a Primera per quedar-s’hi. La lliga no havia començat gens bé a domicili, amb dues derrotes en les primeres jornades, però a casa havia de ser diferent

El TT Aludia, amb el xinès Jian Wei Zhang com a principal arma, era el primer obstacle a casa dels olotins, que no han sortit amb cap por i han encarrilat el matx a les primeres de canvi. La jove perla del planter garrotxí, Arnau Roca, ha estat el primer en aconseguir un puntet, i Oscar Gallego, en un matx molt igualat, ha aconseguit el segon punt de la tarda per als locals, amb un bon tennis taula i amb bona assistència de públic, amb la regidora d’Esports Mar Roca també present a la sala de tennis tauls del pavelló.

Jon Uribarri ha estat l’encarregat d’enfrontar-se el primer a Wei Zhang i ho ha fet de maravella, lluitant cada punt i marcant bé els temps, atacant quan calia i reservant-se quan atacava el xinès. Però res ha pogut fer contra la qualitat del jugador visitant i ha cedit el primer punt.

Oscar Gallego ha posat el tercer punt contra un altre rival, i Arnau Roca tampoc ha pogut amb Zhang. Però Uribarri, amb 2 a 3 al marcador, s’ha encarregat de donar la victòria a l’Olot amb un bon partit i un important punt

Finalment, victòria patida però molt valuosa per a un CTT Olot ambiciós que ha retornat per la porta gran a la 1a Nacional a casa i ha aconsgeuit, després de tres jornades, el primer triomf.