La segona edició de la Bianyal omple totes les places i consolida l’aposta pel patrimoni i l’art contemporani

La segona edició de la Bianyal ha tornat a mostrar el ric patrimoni de la Vall de Bianya. Les places per participar-hi s’han esgotat, i durant tot el cap de setmana, els visitants han pogut gaudir de la cultura en un itinerari per punts emblemàtics del municipi.

Després d’una primera edició amb una bona acollida, la Bianyal va creixent poc a poc. Enguany s’han esgotat les 240 places per fer el recorregut que s’ha centrat en la zona nord-oest del municipi.

En aquestes localitzacions, fins a vuit artistes han exposat les seves obres i instal·lacions. La mescla entre obres d’art contemporànies i el patrimoni d’esglésies romàniques i cases de pagès de la Vall de Bianya agrada als artistes expositors.

En una de les rutes d’aquest dissabte a la tarda, s’ha sortit del Mas La Coromina, per anar a Sant Salvador de Bianya i també al mas El Callís, al mateix poble, on s’han pogut veure diverses obres. I de Sant Salvador, agafar el trenet i fins a Sant Martí de Solamal, per veure una instal·lació més.

La ruta ha acabat on havia començat: a l’eclèctica casa de La Coromina, on s’ha tancat l’itinerari amb la visita a la resta d’exposicions que enguany ha ofert la Bianyal.