La Unió Esportiva Olot aguanta molts minuts amb la porteria a zero però acaba cedint els tres punts en un final mogut davant l’Huracán de València (3-1)

L’equip de Rodri ha rebut el primer gol en el 70′ i el segon al cap de pocs minuts, i tot i que Marcel s’ha estrenat amb la samarreta de l’Olot en partit oficial reduint distàncies, Aridai ha posat la sentència en el darrer sospir. La continuitat del tècnic sembla no perillar de moment, però la situació de l’equip és dolenta amb tan sols 7 punts i penúltims en la classificació, amb la permanència a una distància de 4 punts a falta de la jornada de demà.La segona victòria seguida i la bona dinàmica no ha estat possible per a un Olot lluitador però poc eficaç en la seva visita a l’Huracán de València. L’equip de Rodri volia demostrar que la victòria a casa davant del València Mestalla no era un miratge però s’ha topat amb un bon equip i amb un final de partit boig.

Els de Rodri han portat el pes del duel dominant la possessió i arribant a la porteria local amb perill, però un cop més els davanters no han estat eficaços tot i la titularitat de Dieguito i Perea. Al descans, el 0 a 0 donava esperança a l’Olot, però a la represa les forces s’han anat igualant amb arribades perilloses per ambdues bandes.

L’Huracán, un equip fet per promocionar però amb problemes institucionals en les darreres setmanes, ha tret el seu orgull i ha fet un bon tram final de partit. Granell, a 20 minuts pel final, ha llançat un gerro d’aigua freda a l’Olot amb el primer gol del matx.

Amb els de Rodri tocats i els valencians crescuts, els locals han fet el segon gol de manera gairebé consecutiva, i semblava que els garrotxins estaven tocats de mort. Això sí, llavors ha aparegut Marcel Serramitja, que sortint des de la banqueta ha donat vida a la UE Olot i l’ha posat en el partit amb temps per endavant.

Amb el 2 a 1 i amb l’Olot llançat a l’atac en busca de l’empat, Aridai ha matat als de Rodri amb la sentència en el darrer sospir.

Una derrota que deixa molt tocats als de Rodri i que els obliga a guanyar diumenge vinent a casa en la visita de l’Eldenc. La continuitat del tècnic sembla no perillar de moment, però la situació de l’equip és dolenta amb tan sols 7 punts i penúltims en la classificació.

x