L’ex alcalde d’Olot, Pere Macias, ha estat el protagonista de la sisena edició dels ‘Itineraris personals’ per Olot

Pere Macias, ha estat el protagonista del sisè itinerari personal, organitzat per l’Institut de Cultura d’Olot i l’Arxiu Comarcal. L’ex alcalde de la capital garrotxina ha guiat una vintena d’assistents per diversos punts emblemàtics del seu Olot.

La visita més personal de Pere Macias per la ciutat ha començat aquest dissabte al matí en un punt emblemàtic de la ciutat, tant en el seu passat com en el present: la Biblioteca Marià Vayreda. L’itinerari ha deixat la biblioteca per anar al Consell Comarcal, on Macias, enginyer de Camins Canals i Ports, ha explicat diversos projectes, exitosos i fallits, sobre l’estructuració urbana i la idea que es tenia per a Olot els anys noranta. El següent punt de la visita ha estat l’actual Escola d’Art i Superior de Disseny, un altre punt amb gran transformació en els seus anys d’alcalde. L’activitat ha posat el seu punt i final a Can Joanetes, l’actual seu de la casa consistorial de la capital garrotxina, traslladada des de l’actual Biblioteca a l’època de Macias com a batlle, tot donant un tancament rodó a la visita.

 

Deixa un comentari