El CH Olot aconsegueix la primera victòria de la temporada amb una golejada davant del Folgueroles (7-1)

Els jugadors de Gerard Pujol van demostrar que tenien moltes ganes d’estrenar-se i van posar una intensitat molt alta en un matx que no va tenir història per la gran eficàcia de cara a porteria dels olotins. Amb aquest triomf el CH Olot respira més tranquil després d’un inici de campionat complicat. 


Ja era hora, devien pensar els jugadors del CH Olot després del triomf d’aquest dissabte al pavelló garrotxí. I és que sis jornades després de començar la lliga el primer equip del club va aconseguir la seva primera victòria. Els jugadors de Gerard Pujol, a més, van fer un gran partit i van destrossar al seu rival, el Folgueroles, amb un festival de gols que va fer gaudir al públic.

A la primera meitat el marcador ja reflectia un 3 a 0 i l’inici de la segona va ser ideal per als olotins, que van veure com el rival rebia una targeta blava i Adrià Piera transformava una falta directe en el quart gol. Miki Ràfols i Barret es van sumar a la festa local i el capità Adrià Piera no va perdonar en les ocasions que va tenir, amb una efectivitat que va comportar una gran golejada per sis gols de diferència.

De res va servir el gol de l’honor visitant perquè Verdaguer va estar un partit més molt encertat sota pals i els olotins van tancar amb clau a la defensa, un dels deures pendents de l’equip en les primeres jornades. Una victòria balsàmica que arriba tard però a temps per als de Gerard Pujol.

Amb aquest triomf i després de tres empats en els sis primers partits, el CH Olot té 6 punts i s’allunya de les posicions de descens en aquesta Nacional Catalana.