El Club Bàsquet Olot fa la seva presentació oficial amb 19 equips sobre el parquet

El Club Bàsquet Olot ha presentat de forma oficial els seus equips aquest diumenge. Enguany, l’entitat olotina compta amb 19 combinats, des de les categories d’escoleta fins als equips sènior. El club ha aprofitat l’acte per fer un homenatge a diverses persones destacades pel seu compromís amb l’entitat.

 

Les grades del pavelló del Pla de Llacs d’Olot s’han omplert per viure la presentació dels equips del Club Bàsquet Olot. L’entitat ha aconseguit reunir a gairebé tots els seus jugadors per fer les fotografies oficials de la temporada, una oportunitat que molts no han volgut desaprofitar. En total, 19 equips formen part del Club Bàsquet Olot 2015/16, amb l’objectiu de mantenir les diferents categories on participen.

A banda de la presentació dels diferents equips, també hi ha hagut uns instants per reconèixer a les persones que han destacat pel seu compromís amb el club. S’ha donat el pin de l’entitat a Carmina Masoliver, Gemma Serra i Mari Comino, a més d’Anna Surribas, Adriana Puig, Adriana Falguera i Gerard Lanau a títol pòstum. Un record que mostra, un cop més, que el Club Bàsquet Olot és una gran família.

 

Deixa un comentari