La Trepitja Garrotxa conclou les diferents curses amb la participació de més de 300 persones

Oix va viure durant tot el cap de setmana la segona edició de la Trepitja Garrotxa del Centre Excursionista Olot. Robert Masó i Alejandro Martínez van guanyar la cursa d’ultraresistència de 112 quilòmetres, que recorria tota l’Alta Garrotxa.

La Trepitja Garrotxa ha tornat a deixar empremta a tota aquesta terra aspra de mala petja que és l’Alta Garrotxa. Més de 300 persones hi van participar, en una competició dividida en tres curses que van tenir lloc durant tot el cap de setmana, i amb Oix com a punt neuràlgic de l’esdeveniment. Aquest 2015, la prova de 112 quilòmetres va clausurar el calendari de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, i va viure un final molt emocionant: Alejandro Martínez, del Runners, i Robert Masó, de l’Aresta, van entrar junts a meta proclamant-se ambdós campions de l’ultra, amb un temps de 13 hores i 52 minuts, seguits d’Ismael Vila, a poc més de tres minuts. Els dos van trencar el grup a la zona de Beuda, però no es van poder desenganxar l’un de l’altre. En categoria femenina la vencedora va ser Patrícia Torres, del Trailruning, amb un temps de 19 hores i 12 minuts. Laura Boix va ser segona entrant a 42 minuts, malgrat va anar primera fins a Beuda, on unes ampolles als peus la van obligar a perdre temps davant el domini de Torres. Montserrat Sisteré, del Centre Excursionista Olot, va entra en tercera posició. A més de la cursa d’ultraresistència, també es va disputar una trail de 63 quilòmetres i una cursa de 25.

A la trail, Jordi Roura del Club Natació Olot es va imposar amb un temps de 7 hores i 1 minut, seguit d’Eduard Baquer, que va creuar la meta a les 7 hores i 6 minuts. A la meitat de la prova, Roura va arribar a baixar fins a la tercera posició, però abans d’arribar al coll del Bassegoda va remuntar la poca diferència que l’hi havien tret els seus rivals. En l’apartat femení, va guanyar Alba Segura. Pel que fa a la cursa de 25 quilòmetres, Josep Maria Rei i Montse Corominas han guanyat la competició, celebrada diumenge.

Deixa un comentari