La propietat del castell de Santa Pau l’ha posat a la venda per 1,4 milions d’euros

El castell de Santa Pau s’ha posat a la venda. Era una opció que la propietat estava sospesant des de fa ja un any i que ara ha decidit tirar endavant. El castell ja surt a la venda per internet al preu d’un milió 400 mil euros. L’Ajuntament no el pot comprar i veuria amb bons ulls que el nou propietari hi instal·lés un equipament que beneficiés al poble, com un hotel.

1.450.000 euros. Aquest és el preu amb el qual surt a la venda el castell de Santa Pau. El que per ara és clar és que l’immoble no passarà a mans públiques, ja que l’ajuntament no es pot permetre una despesa així. Partint d’aquesta base, el que agradaria al consistori és que el nou propietari utilitzés l’emblemàtic castell com a equipament que, tot i que privat, beneficiés el municipi. Un exemple clar seria que s’hi instal·lés un hotel. En tot cas, per Santa Pau i el seu patrimoni, el més important serà que, sigui qui sigui el propietari, treballi perquè aquest destacat edifici recuperi un bon estat de conservació.

Notícies relacionades:
La restauració del castell de Santa Pau haurà d’esperar

x