La 1a Setmana Apropa Cultura vol sensibilitzar sobre la importància de fer accessible la cultura a les persones amb risc d’exclusió social

Aquesta setmana a Olot i tot Catalunya es celebra la 1a Setmana Apropa Cultura amb l’objectiu de conscienciar la societat de la importància de fer accessible la cultura a les persones amb risc d’exclusió social. Aquesta iniciativa s’emmarca dins el programa Apropa Cultura, del que Olot Cultura en forma part per tercer any i que uneix 55 centres de tot el país que ofereixen entrades als ciutadans amb risc d’exclusió social a preus que van dels 0 als 3 euros. A Olot, l’any passat van ser 250 persones les que hi van participar assistint a espectacles a preus reduïts. Per promocionar i donar a conèixer el programa, a la capital garrotxina, durant aquesta setmana, el personal dels equipaments culturals van identificats amb xapes Apropa Cultura, es reparteixen flyers informatius i els membres del Col·lectiu de Salut Mental tenen la possibilitat d’assitir a l’Obra Els dolents de Shaespeare a un preu reduït.

Notícies relacionades:
– Es presenta el segon ‘Apropa Cultura’, per facilitar l’accés a la cultura a persones en risc d’exclusió social

x