Preocupació al barri del Pla de Dalt d’Olot després del robatori i l’intent de robatori que hi ha hagut els darrers dies

Els últims dies hi ha hagut un robatori i un intent de robatori al barri del Pla de Dalt d’Olot. Tots dos s’han produït en plena llum del dia. Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets pels que encara no s’han fet detencions.

Al carrer de la Gubia del barri del Pla de Dalt d’Olot s’han produït un robatori i un intent en els darrers dies. El robatori que es va consumar, va ser el passat dilluns 19 d’octubre, entre les 12 i la 1 del migdia. Els lladres van entrar en un dels habitatges d’aquest carrer forçant una finestra i es van endur una càmera de fotos, un portàtil, joies i 300 euros en efectiu. Des dels Mossos d’Esquadra s’està investigant el robatori i no s’han realitzat detencions.

En aquest mateix carrer, i segons ha pogut saber OLOT TELEVISIÓ, el divendres de la mateixa setmana, dia 23, i durant el matí, s’hi va produir un segon intent de robatori en un altre habitatge. En aquest cas, però, els lladres no van aconseguir entrar a l’edifici.

Tot i no voler fer declaracions, els veïns del barri manifesten la seva preocupació pels fets, sobretot per haver-se produït, en els dos casos, a plena llum del dia.

x