Xerrades informatives a la Vall d’en Bas en motiu dels 100 dies de govern

A la Vall d’en Bas, l’ajuntament del municipi ha organitzat xerrades informatives en motiu dels primers 100 dies de govern. En elles s’explicarà als habitants de la vall les diferents mesures que s’estan prenent des del nou equip. La primera de les xerrades es farà avui mateix a 2/4 de 8 del vespre al local social de Sant Privat. La segona es farà a Joanetes, el dijous 29 d’octubre a la mateixa hora i la resta de xerrades informatives s’aniran fent fins el dia 9 de novembre. Els horaris, dies i pobles concrets es poden consultar al web de l’Ajuntament de l’a Vall d’en Bas.

Notícies relacionades:
– La Vall d’en Bas desencallarà els projectes del Museu del Camp i el centre de serveis per a la gent gran a partir del gener
– La Vall Plural, candidatura guanyadora a la Vall d’en Bas, torna a pensar en Marboleny com una possible opció a la variant