Joves, i què ?!

Pots tornar a veure tots els programes a l’espai Olot Televisió a la carta i utilitzar l’etiqueta #jovesique a Twitter

Dia Hora Tius
 Divendres  15.30, 19.00, 21.00 Estrena
 Dissabte 11.30 Reemissió
Dilluns 17.30 Reemissió

 

logo x web

És el programa destinat al públic jove i adolescent de la Garrotxa. Són ells qui treballen i presenten a pantalla tots els continguts de cada secció del programa, amb el suport dels professionals d’Olot Televisió i l’assessorament de l’Institut Municipal d’Educació i l’Espai Ideal d’Olot. ‘Joves, i què?!’ és una finestra perquè els joves expressin la seva opinió de tot allò que els envolta i participin de la vida quotidiana. Des d’aquesta perspectiva s’han pensat seccions adaptades al seu dia a dia i que utilitzen formats com el debat o l’entrevista.

Correu-e del programa: jovesique@olot.tv