La tercera Marxa Solidària de la Creu Roja per recaptar diners per l’alimentació infantil inclou dos recorreguts

Un any més la Creu Roja de la Garrotxa organitza una marxa solidària per recaptar diners per a l’alimentació infantil a la comarca. Aquesta tercera edició la ruta es farà per Batet de la Serra amb dos recorreguts, un de 9 quilòmetres i un altre de 13.

‘Caminem per l’Alimentació Infantil’ és el lema amb el que des de fa tres anys la Creu Roja de la Garrotxa organitza una marxa solidària amb l’objectiu de recaptar diners per destinar-los integrament a l’alimentació de nens i nenes necessitats de la comarca. Tal com explica Laia Vilanova, coordinadora Creu Roja Garrotxa, en concret tots els diners recollits es destinaran a l’alimentació fresca per a nens en període de vacances escolars.

Aquest 2015 la marxa serà per la serra de Batet i per primera vegada s’oferiran dos recorreguts, un de 9 quilòmetres i un altre de 13. Vilanova explica també la marxa es pot fer tant caminant com corrents, per tal que hi pugui participar tot tipus de públic.

La sortida serà el diumenge dia 1 de novembre a les 9 del matí del local de la Creu Roja. Els dos recorreguts seguiran la mateixa ruta fins a l’observatori de batet, on hi haurà l’avituallament i es separaran els itineraris. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer també el mateix dia de la marxa una hora abans de que comenci. El donatiu recomanat és de 7 euros.

 

Notícies relacionades:
– Un centenar de persones ‘Caminen per l’alimentació infantil’, en la marxa popular de la Creu Roja de la Garrotxa
– Zoetis dóna 1.200 euros per un projecte d’alimentació infantil de l’Aliança Humanitària de Creu Roja Garrotxa
– Un 22% de les famílies amb fills que atén Creu Roja a les comarques gironines passa gana