L’olotí Xavi Porras es queda a les portes de les medalles al Mundial de Doha

L’atleta paralímpic olotí Xavi Porras va arribar a la final del salt de longitud per a cecs del Mundial de Doha, al Qatar, però al final no va poder lluitar per les medalles tot i estar al millor nivell de l’any. Porras va acabar setè després d’aconseguir la seva marca personal de la temporada, amb un registre de 5 metres i 89 centímetres. L’olotí va acusar la falta d’entrenament per culpa d’una lesió que el va afectar el darrer mes previ a la competició, que va guanyar Lex Gillette. Ara l’objectiu de Porras és aconseguir la classificació per a les paralimpíades de Rio 2016.


Notícies relacionades:
– Xavi Porras revalida el títol estatal de salt de longitud (5,82m) i acaba segon en els 100 metres llisos
– Xavi Porras presenta el projecte Run&Fly per aconseguir patrocinadors per als jocs paralímpics de Rio 2016
– L’Ajuntament d’Olot reconeix els triomfs mundials de la waterpolista Jennifer Pareja i l’atleta Xavier Porras