Aquest dijous a la nit es restringirà el trànsit al Túnel de la Codina de la C-37

Aquesta nit tornaran a haver-hi restriccions al transit a la C-37 als túnels de Bracons. En concret seran al túnel de la Codina entre les 11 de la nit d’avui i les 6 del matí de demà. Es realitzaran treballs d’inspecció topogràfica d’aquest túnel. Per aquest motiu es tallarà el carril dret en sentit a Olot des del punt quilomètric 168 fins al 171. Aquest es un tram amb doble carril en direcció a la capital garrotxina, per tant en tot moment hi haurà hàbils un carril per sentit de la circulació a excepció de talls puntuals que es faran. Aquests s’estima que se’n faran sis en tota la nit i no superaran els 15 minuts de durada.

Notícies relacionades:
– El Consell Comarcal reclama a la Generalitat informació sobre els talls de trànsit als túnels de Bracons i la Vall d’en Bas

x