El terratrèmol d’aquest dijous a la matinada a la costa de l’Alt Empordà també s’ha pogut sentir a la Garrotxa

El terratrèmol que s’ha produït aquesta nit també s’ha notat a la Garrotxa. El sisme, registrat per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya a 2/4 de 2 de la matinada i de 4,3 graus a l’escala de Richter ha tingut l’epicentre a la costa de l’Alt Empordà, però s’ha percebut àmpliament a les comarques de Girona i també les de Barcelona. Des del primer terratrèmol, que no ha causat danys, i fins a les 6 del matí s’han produït set rèpliques de menor intensitat, que no han superat els 1,5 graus i que només s’han percebut prop de l’epicentre. L’existència de terratrèmols en la costa de l’Alt Empordà es considera dins de la normalitat i de fet, el 28 de setembre ja es va produir un altre sisme a la costa davant del municipi de Llançà.

x