La 31a Mostra Gastronòmica presenta 15 plats amb els seus productors davant gairebé 400 comensals

Ahir a la nit es va celebrar la 31a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, que va comptar amb la participació de gairebé 400 comensals. El moment més emotiu de la vetllada va ser l’entrega dels Volcanets 2015, on es va homenatjar a l’Associació de Placers d’Olot, al setmanari la Comarca i a la Fonda Finet de Sant Feliu de Pallerols per la seva trajectòria.

 

‘Degusta territori’. Amb aquest subtítol es presentava la 31a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, en una de les edicions que més va apropar els plats i els seus ingredients a les 380 persones presents a l’esdeveniment: la majoria dels cuiners van presentar les seves elaboracions acompanyats dels productors que els proporcionen el gènere. En total, la Mostra Gastronòmica va servir 15 plats diferents, que es podran degustar fins el 29 de novembre als restaurants participants a l’esdeveniment, que va tenir lloc a Ca l’Enric de la Vall de Bianya. El públic assistent es va mostrar satisfet del nou format de la Mostra.

La nit de la Mostra Gastronòmica no es va oblidar de reconèixer aquella gent que amb el seu esforç han contribuït a la promoció de la Garrotxa i de la cuina volcànica amb la seva activitat, i va entregar el Volcanet d’Or a l’Associació de Placers d’Olot. El Volcanet d’argent es va donar al setmanari La Comarca, pel seguiment de les diferents Mostres Gastronòmiques; també es va homenatjar la Fonda Finet de Sant Feliu de Pallerols, en motiu del seu 150è aniversari, fet excepcional sorgit de l’esforç de cinc generacions.

L’acte va acabar com és habitual en aquestes ocasions: amb la panxa plena i amb un brindis desitjant un bon futur pels participants a la mostra.

 

Notícies relacionades:
– Els productors participaran al sopar de la 31a. Mostra Gastronòmica per posar de relleu el producte de proximitat
– La 30a edició de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa s’ha celebrat a la carpa del prestigiós restaurant Les Cols d’Olot amb més de 200 comensals