L’amor i el desamor dels boleros protagonitzen la darrera estrena d’Orfeó Teatre

L’Orfeó Popular olotí convida als garrotxins a riure una bona estona amb el ritme d’alguns dels millors boleros de totes els temps. Ho fan a través de la comèdia ‘Boleros i una finestra’, una combinació d’esquetxos que tracta l’amor i el desamor i que es podrà veure el proper dissabte a partir de les vuit del vespre.

La platea de l’Orfeó Popular olotí es convertirà durant les properes setmanes en un cabaret, on els riures estan assegurats sota la banda sonora dels boleros. El proper 31 d’octubre s’estrena a partir de les vuit del vespre l’obra ‘Boleros i una finestra’, un espectacle format per diferents esquetxos amb música en directe.

Marta Puig torna a dirigir el quadre d’actors de l’entitat, que al so dels boleros més famosos de la història representaran diverses històries al voltant dels sentiments més profunds sobre l’amor. L’obra també es representarà els dies 1, 7 i 8 de novembre, a les vuit del vespre, a l’Orfeó Popular olotí.