L’equip de Govern d’Olot proposa apujar l’IBI un 4% i no modificar cap altre impost

L’equip de Govern d’Olot portarà demà al ple també les ordenances fiscals per al 2016, que segons ha informat la regidora d’Hisenda, Montserrat Torras, són continuïstes ja que es pretén mantenir la pressió fiscal d’aquest any al ciutadà. Tot i així es proposarà apujar un 4% l’IBI per compensar la reducció d’ingressos procedents d’altres impostos. En aquest sentit la regidora ha recordat que el consistori olotí va aprovar baixar el valor cadastral de totes les finques en un 50% en els darrers 3 anys. “L’IBI és l’únic impost que modifiquem malgrat que hi ha un augment del cost dels serveis d’escombraries en un 2,5% més i ens han recomanat apujar un 0,8% el rebut de l’aigua” ha conclòs Torras.

Notícies relacionades:
– L’equip de Govern d’Olot no renuncia a emprendre el procés participatiu i les obres de reforma del Firal durant el 2016
– L’equip de Govern d’Olot proposa un pressupost de 28,7 milions d’euros amb inversions per al Firal, l’antic hospital i els camps de futbol base

x