Noel obrirà una nova planta de producció als Estats Units el 2016

L’empresa garrotxina Noel Alimentària obrirà una planta de producció als Estats Units d’Amèrica. Així ho ha anunciat el director general de la companya, Joan Boix. La fàbrica s’instal·larà a l’estat de Nova Jersey, a la costa atlàntica.

Noel Alimentària fa un pas endavant important a l’hora d’internacionalitzar-se: el 2016 obrirà una planta de producció als Estats Units, que es destinarà a la producció de xoriços i al tall de pernils elaborats a Espanya. La inversió ha estat de 30 milions d’euros.

L’empresa, de Sant Joan les Fonts, ja factura el 50% de la seva producció a 57 països d’arreu del món, i preveu també una facturació de 215 milions d’euros aquest 2015.

Noel ha triat els Estats Units per construir la nova planta perquè és un mercat de gran potencial per als productes espanyols. La gran quantitat de consumidors hispanoamericans ajudarà a la firma a consolidar-se a Nord-Amèrica. A més, la companyia garrotxina treballa en potenciar els departaments de qualitat i innovació, per fabricar productes més segurs i adaptats als nous mercats, i , així, intentarà apuntalar el creixement constant i sostingut arreu del món pel qual aposta l’empresa.

 

Notícies relacionades:
– Noel Alimentària es fa amb el 60% de la companyia Apa Processing dedicada a la tecnologia d’altes pressions per a la conservació d’aliments

x