Olot en Comú demana la reobertura de la llar d’infants de Sant Miquel i l’equip de Govern no descarta tornar-la a posar en marxa el curs que ve

Olot en Comú demana la reobertura de l’escola bressol del barri de Sant Miquel. Segons les dades que ha pogut recollir el grup municipal hi hauria 27 infants al barri que estarien repartits per altres centres o en llistes d’espera, una xifra que segons Olot en Comú seria suficient per la reobertura de la guarderia. Des de l’Ajuntament no es descarta que es pugui tornar a posar en marxa la llar d’infants el curs que ve, si hi ha suficients infants tot i que també s’adverteix que s’han de tenir en compte altres qüestions més enllà d’aquesta demanda.

Notícies relacionades:
– El govern d’Olot plantejarà la reobertura de la llar d’infants de Sant Miquel
– L’Ajuntament d’Olot anuncia que la llar d’infants del barri de Sant Miquel no es tornarà a obrir com a escola bressol