Pere Macias: “El senyor Osácar i el senyor Viloca són dos sants barons que estan perseguits”

Una setmana després de l’escorcoll a la seu de Convergència a Barcelona i la imputació dels dos gerents del partit, el diputat convergent i portaveu al Congrés, Pere Macias, diu que té tota la confiança cap a aquestes dues persones. Ara bé, Macias ha deixat clar que si en algun moment algú no ha estat honest la justícia ha de fer la seva feina.

A la pregunta de si posa la mà al foc per la gestió de Convergència, i CiU en el seu moment, Pere Macias ha respost que, tot i ni haver tingut responsabilitats al partit “sí que he tingut coneixement i amistat amb el senyor Osacar i Viloca”, els dos gerents, i ha dit que “són dos sants barons que estan perseguits”.
Sobre el cas Petrum i la polèmica del 3% Macias ha afegit que “no puc posar la mà al foc per una persona que no conec de Sant Fruitós del Bages, però crec que la majoria de la classe política és honesta i si algú s’ha aprofitat espero que la justícia faci la seva feina” i ha conclòs dient que “només poso la mà al foc pels meus fills, la meva dona i per mi, i punt”.
Pere Macias ha fet aquestes declaracions al programa ‘Pros i Contres’ d’OLOT TELEVISIÓ.

 

Notícies relacionades:
– Pere Macias no tanca la porta a la celebració d’un referèndum “per sumar la majoria absoluta en vots” i assegura que Artur Mas serà el proper president

x