L’Ajuntament d’Olot ja tramet els impostos a l’Agència Tributària Catalana

Al ple municipal d’ahir, l’alcalde d’Olot va assabentar als grups municipals que la Junta de Govern Local ha aprovat una moció en suport de Mas, Ortega i Rigau i altres organitzadors del 9-N, així com als votants del procés participatiu. També va comunicar que l’Ajuntament ja ha tramès els impostos del consistori i dels organismes autònoms corresponents al tercer trimestre del 2015 a l’Agència Tributària Catalana, seguint l’acord que en el seu moment va prendre el ple.

Notícies relacionades:
– Les ordenances fiscals aprovades provisionalment al ple d’Olot contemplen l’augment del 4% de l’IBI
– L’Ajuntament d’Olot aprova el pressupost del 2016 amb els vots a favor de CiU i PSC, l’abstenció d’ERC i els vots en contra de la CUP i OeC