Les Preses celebra la segona Rua de Halloween amb gran participació de petits i grans

Aquest dissabte al vespre ha tingut lloc a Les Preses la segona rua de Halloween, culminada amb una castanyada. Aquesta rua, organitzada per Klyngh Teatre s’ha ambientat en la festa de la mort mexicana i ha aplegat més de dues centes persones de totes les edats

Alguns nens i nenes de les Preses ho tenen clar. Per bé o per mal, prefereixen el Halloween per sobre de la castanyada. Però en la proposta que les Preses ha ofert de la mà de la companyia local Klyngh Teatre hi ha hagut de tradició d’arreu: americana i també catalana. Ha estat la segona edició d’una festa que ha crescut notablement en comparació a l’any passat.

A la rua, que ha sortit de la plaça major i ha recorregut el centre del poble, s’hi han pogut veure tot tipus de disfresses, entre els més petits i els més grans.

Al final, a la pista esportiva del centre cívic, hi ha hagut castanyes per a tothom, combinant el Halloween amb la Castanyada, i donant un bon punt i final a la festa.

 

Notícies relacionades:
– Unes 400 persones participen en la 5a Nit de la Por de les Preses, que enguany s’ha fet en un recorregut tancat

x