El CB Garrotxa derrota l’Onyar i aconsegueix la segona victòria de la temporada a Sant Joan les Fonts (61-56)

L’equip es va sobreposar a un mal inici de partit i, tot i anar sempre per darrera en el marcador, els de Pep Perarnau es van acabar imposant gràcies a l’encert en el tir i a la intensitat defensiva de l’últim quart, on els garrotxins van ser molt superiors als gironins. 


Segona victòria del curs per a un CB Garrotxa que es va fer fort a casa davant de l’Onyar. Els gironins arribaven a Sant Joan les Fonts amb dues victòries i quatre derrotes, un pèl per sobre dels garrotxins. I el partit va ser tant igualat com es preveia, ja que tant l’Onyar com el Garrotxa necessitaven una victòria per agafar confiança i respirar en la classificació.

Els jugadors de Pep Perarnau van arribar al descans per sota en el marcador, i a la represa tot va seguir igual, amb un equip visitant encertat que va anar obrint forat en l’electrònic. Amb el pas dels minuts, els garrotxins semblaven cada com més dèbils davant d’un Onyar que ho va aprofitar i va aconseguir allunyar-se a set punts. Ara bé, l’esperit i la intensitat són innegociables al pavelló de Sant Joan les Fonts, i el públic es va encarregar d’esperonar als seus jugadors.

En el darrer quart el Garrotxa va dir prou i va començar a adquirir confiança amb bones jugades col·lectives i amb encert de cara a cistella, fins que van aconseguir empatar el partit a falta de dos minuts per la botzina final. Un inspirat Jaume va sumar de tres en tres i David i Betus van estar també molt fins en el tram final del partit, on l’Onyar va abaixar els braços i va donar-se per vençut davant d’un Garrotxa que s’enduria, amb coratge i emoció, un merescut triomf a casa.

Amb aquesta són dues les victòries de l’equip en aquesta temporada, totes dues a casa, i el triomf omple de moral a l’equip de cara als següents compromisos.

La propera cita serà a la pista de l’Argentona, cuer a la primera catalana, en una oportunitat única d’enllaçar dos victòries per a l’equip de Sant Joan les Fonts.

 

Notícies relacionades:
– El CB Garrotxa cau a casa davant del filial del CB Quart (46-60) en el dia de la seva presentació amb la Grada Jove

Deixa un comentari