La tercera Marxa Popular Solidària de la Creu Roja recapta uns 1.400 euros a favor de l’alimentació infantil

Aquest diumenge ha tingut lloc la tercera Marxa Popular Solidària de la Creu Roja per lluitar per garantir l’alimentació infantil. Els gairebé dos cents inscrits han pogut triar entre dos recorreguts per Olot i Batet de la Serra, però sempre han corregut o caminat amb un mateix objectiu: la solidaritat amb els més petits.

Prop de 200 persones s’han reunit aquest diumenge a la seu de la Creu Roja de la Garrotxa a primera hora del matí per participar a la tercera Marxa Popular Solidària. En aquest cas, s’ha destinat a caminar per a l’alimentació infantil. Però per arribar a nous públics, s’han configurat dos recorreguts, per fer corrent o caminant.

La prova no ha tingut cap tipus d’alicient esportiu, per la qual cosa la presència de famílies i grups d’amics que anaven a passar-s’ho bé ha estat majoritària. Corrent o caminant, la solidaritat ha estat present durant tota la prova,que ha recaptat pràcticament 1.400 euros.

 

Notícies relacionades:
– La tercera Marxa Solidària de la Creu Roja per recaptar diners per l’alimentació infantil inclou dos recorreguts