La Unió Esportiva Olot espanta els seus fantasmes per Tots Sants i li clava una maneta a l’Eldense (5-0)

Partidàs i maneta de la Unió Esportiva Olot davant de l’Eldense a l’estadi. Amb una efectivitat bestial i amb bon futbol, els homes de Rodri han destrossat al seu rival i respiren una setmana més. Perea ha obert la llauna i Uri (2) Diego i Marcel Serramitja han completat la golejada. És la priemra vegada que l’Olot guanya per cinc a zero a la Segona Divisió B. 


Per fregar-se els ulls. Partidàs de la Unió Esportiva Olot davant l’Eldense. Per Tots Sants, tocava espantar fantasmes i Rodri se la jugava davant la seva afició. I sembla ser que la pressió li ha anat bé a un Olot que s’ha menjat el seu rival de principi a fi. L’Eldenc només ha intimidat al principi, i de seguida s’ha notat la connexió entre els davanters olotins. Amb Gato a la banqueta, Uri s’ha associat molt bé amb Perea i Dieguito, i entre tots tres li han fet un mapa a la defensa visitant.

Perea ha obert la llauna amb un xut al pal llarg amb cama esquerra que ha sorprès al porter, i l’Olot s’ha espolsat els complexos i ha anat a buscar el segon.

Uri Santos ha fet el segon gol després d’una bona jugada de Sana, posant la punta de la bota amb la força justa per marcar, i poc després, en una contra magistral i amb un gran desplaçament d’Héctor Simón, Luismi ha estat més murri que ningú quan Djack s’ha lesionat en plena curs, li ha pispat la cartera al lateral, i ha assistit Dieguito perquè fes el tercer i sentenciés el duel abans del descans.

En la segona part l’Eldenc ha millorat, però l’Olot ha disposat de nombroses ocasions de gol. Fins que Uri Santos ha tornat a aparèixer pe posar el quart gol en el marcador. Marcel Serramitja, un cop més, ha aprofitat els minuts que ha tingut i avui ho ha fet amb un golàs, amb picadeta inclosa al porter visitant.

Una maneta de gols que l’Olot necessitava com l’aire i que feia embogir l’estadi en una tarda freda però de bon futbol.

Ara, però, toca seguir sumant, perquè l’Olot segueix en descens. La setmana vinent els garrotxins visiten l’Olímpic de Xàtiva, amb la necessitat d’enllaçar dues victòries per sortir de la zona calenta de la taula.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot rep la visita de l’Eldense amb la necessitat de guanyar per sumar punts
– La Unió Esportiva Olot aguanta molts minuts amb la porteria a zero però acaba cedint els tres punts en un final mogut davant l’Huracán de València (3-1)
– La Unió Esportiva Olot pateix de valent però aconsegueix la primera victòria de la temporada davant el València Mestalla (2-0)

x