L’alcalde d’Olot demana als ciutadans que prenguin precaucions davant les fortes pluges previstes per als propers dies

Davant l’alta possibilitat de fortes pluges previstes per als propers dies a Olot i la Garrotxa, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha volgut transmetre als ciutadans la necessitat de prendre precaucions i de col·laborar, si s’escau, en la prevenció d’inundacions i altres problemes derivats. El batlle ha dit a OLOT TELEVISIÓ que “l’episodi de pluges portarà molta aigua i demanem als ciutadans que ens ajudin en la neteja d’embornals”. Corominas també ha argumentat que l’ajuntament podrà arribar a una bona part dels embornals i punts complicats, però ha dit que per evitar problemes, seria bo que els ciutadans, un cop pari de ploure, puguin treure les fulles acumulades que obstrueixin el pas de l’aigua.

Deixa un comentari