Més d’un centenar de persones fa una ofrena als difunts d’Olot en el dia de Tots Sants

Olot ha fet aquest migdia una ofrena als seus ciutadans difunts. Com és tradició per Tots Sants, els olotins han anat al cementiri a recordar els seus familiars i amics difunts. En l’acte organitzat per l’ajuntament, a la una del migdia, més d’un centenar de persones s’hi han reunit per fer la ofrena.

Olot ha recordat els seus difunts en un acte solemne i emotiu celebrat al cementiri municipal de la ciutat. Amb presència de regidors i l’alcalde de la ciutat, més d’un centenar de persones ha recordat als que ja no hi són. En el paper de rapsode hi ha hagut Margarida Arau, com és habitual. Ha recitat poemes de Concepció Carreras, Joan Teixidor i Joan Mercader, tres dels grans poetes olotins, i els alumnes de l’Escola de Música també han interpretat diverses peces musicals: tot, per completar l’ofrena als difunts d’Olot.