Aquest dilluns comencen els actes del Lluèrnia amb La Fumarola, per commemorar l’Any Internacional de la Llum

Aquest dilluns es dona el tret de sortida a La Fumarola. Sota aquest nom és com l’organització del Lluèrnia ha agrupat tots els actes prèvis a la celebració del festival i que es duen a terme en motiu de l’Any Internacional de la Llum. La primera de les activitats, que es podrà visitar a Can Trincheria a partir de demà és el ‘Lluint Lluèrnia’. Una exposició amb fotografies de la passada edició del festival de la llum i el foc realitzades per alumnes del Cicle de Fotografia de l’Escola d’Art d’Olot. Aquesta es podrà visitar fins el diumenge dia 8.

Notícies relacionades:
– Dilluns comencen les activitats de La Fumarola en commemoració de l’Any Internacional de la Llum
– El Lluèrnia amplia una setmana la seva programació, amb Jordi Hidalgo com a Hortolà de la Llum 2015
– El festival del foc i de la llum Lluèrnia es celebrarà el 7 de novembre