Arriba la llevantada a la Garrotxa amb alertes per pluja abundant i fort vent

Les primeres pluges del la llevantada que entre avui i demà creua Catalunya, ja han arribat a la Garrotxa. Davant la previsió de fortes ventades i pluges abundants, des de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat es demana precaució a la ciutadania i s’han activitat els plans Inuncat, per risc d’inundacions, i Procicat, per risc de ventades. La llevantada a la comarca ha arribat a mig matí de forma lleu, amb plugims dispersos i a aquestes hores les precipitacions acumulades són baixes. Tot i així, es preveu que a mesura que avanci el dia la precipitació es vagi intensificant.

Notícies relacionades:
– L’alcalde d’Olot demana als ciutadans que prenguin precaucions davant les fortes pluges previstes per als propers dies