El conseller Santi Vila dóna instruccions per augmentar la seguretat davant les aglomeracions de vehicles estacionats a la Fageda

El conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions, Santi Vila, creu que s’haurien de convocar noves ajudes del Pla de Barris. Ho ha dit a l’empresa Noel Alimentària de Sant Joan les Fonts, durant la presentació de la segona fase del projecte per inventariar els arbres singulars de la Garrotxa.


Santi Vila ha admès que encara queden pendents algunes ajudes corresponents al 2014. Confia que properament es puguin pagar les parts dels ajuts que encara queden pendents i que se’n puguin anunciar noves convocatòries. En l’informe de traspàs de la conselleria de cares al nou gover, el pla de barri i és inclòs com un projecte estratègic.

El conseller Vila ha presentat la segona fase del projecte per inventariar els arbres singulars de la Garrotxa, que s’ha reemprès amb el suport de l’empresa Noel Alimentària. Com a tret de sortida, s’inclouran a la base de dades dos roures significatius que l’empresa garrotxina ha trasplantat amb èxit arran de l’inici de les obres de construcció d’una nova nau a finals de l’any passat.

El conseller Vila ha donat instruccions als tècnics de la conselleria perquè estudiïn solucions a les aglomeracions entorn de la Fageda els caps de setmana llargs i els ponts a la tardor i la primavera. Sobre les solucions a les aglomeracions entorn de la Fageda, Vila creu que s’haurien d’eixamplar els vorals de la carretera amb tanques de protecció.

Preguntat per OLOT TELEVISIÓ sobre el moment polític que viu el país, el conseller Vila ha dit que “és important que el país estigui a l’alçada del que es va votar a les passades eleccions. No es pot decebre ningú i seria molt dolent per al país que el 20 de desembre no haguem estat capaços de formar un govern amb ganes de complir el mandat democràtic”.

 

Notícies relacionades:
– El conseller Santi Vila presenta la segona fase del projecte per inventariar els arbres singulars de la Garrotxa