L’exregidor de l’Ajuntament d’Olot Josep Ferrés ha estat escollit nou coordinador local de l’ANC

Josep Ferrés, exregidor de l’Ajuntament d’Olot de Reagrupament.cat, responsable de Serveis Urbans i Mobilitat, Organització, Innovació i Atenció al Ciutadà, és el nou coordinador local de l’Assemblea Nacional Catalana d’Olot. Així ho van decidir per unanimitat els membres de l’entitat a l’assemblea que es va celebrar ahir al vespre a la ciutat. Ferrés s’envoltarà d’un equip de cinc o sis persones per començar la nova etapa de l’ANC a la capital de la Garrotxa. L’Assemblea decidirà dimecres el seu coordinador comarcal.

Notícies relacionades:
– Albert Banti és el nou coordinador en funcions de l’ANC d’Olot fins el 27 de setembre
– Toia Codina deixarà la presidència de l’ANC i va de número 14 a la llista de la CUP a Girona

x