El Parlament de Catalunya debatrà la resolució independentista acordada entre Junts pel Sí i la CUP

La junta de portaveus del Parlament de Catalunya es va reunir ahir amb la tensió al màxim. La presidenta de la cambra Carme Forcadell va tirar endavant el debat de la resolució independentista acordada entre Junts pel Sí i la CUP, amb l’oposició dels partits que aposten per seguir integrats dins l’estat.


La resolució independentista es debatrà al Parlament de Catalunya; aquesta és la decisió presa per la presidenta de la cambra, Carme Forcadell, després de l’acord arribat pels diputats de la CUP i de Junts pel Sí, entre els que es troba el garrotxí Lluís Guinó. Forcadell ho va anunciar a la junta de portaveus, on els partits unionistes Ciutadans, PSC i PP, no van poder aturar la proposta. Divendres es tornarà a convocar una altra junta de portaveus, que convocarà el ple per votar la resolució independentista. Tot i la tibantor viscuda durant la trobada, la presidenta del Parlament assegura que no està fent res fora de la llei.