L’ANC d’Olot inicia una nova etapa amb Josep Ferrés al capdavant amb l’objectiu d’eixamplar la base social de l’independentisme

L’olotí Josep Ferrés assumeix la coordinació local de l’ANC d’Olot en una nova etapa del procés en què l’assemblea buscarà eixamplar la base de l’independentisme de cares a ratificar els dos propers anys de desconnexió amb un referèndum que emani del Parlament de Catalunya. Ferrés assegura que es veu capaç d’emprendre aquesta etapa coordinant l’ANC d’Olot.


La fi de l’últim mandat de les coordinadores de l’ANC Garrotxa coincideix amb el punt d’inflexió que han suposat les passades eleccions al parlament de Catalunya. El procés passa de la fase de mobilització a la fase parlamentària. L’ANC vol seguir judant. És des d’aquest punt de vista que Josep Ferrés pren el repte com a coordinador local de l’assemblea a Olot.

L’ANC té per endavant tres nous reptes. El més immediat és el d’eixamplar la base per obtenir una majoria independentista clara de cares al referèndum que hauria de ratificar el nou mandat de dos anys iniciat des del Parlament de Catalunya.

Els altres dos reptes que l’ANC té apuntats a l’agenda són el d’estudiar el paper que l’assemblea pot tenir en la nova etapa del procés i el de contribuir de manera decisiva al procés constituent del nou estat català, en cas que es dugui a terme.

 

Notícies relacionades:
– L’exregidor de l’Ajuntament d’Olot Josep Ferrés ha estat escollit nou coordinador local de l’ANC
– Albert Banti és el nou coordinador en funcions de l’ANC d’Olot fins el 27 de setembre
– Toia Codina deixarà la presidència de l’ANC i va de número 14 a la llista de la CUP a Girona