L’Associació Cultural Olot.doc cancel·la la propera Mostra Internacional de Documentals per “les dificultats que imposa l’Agència Tributària i altres organismes”

L’Associació Cultural Olot.doc ha informat que ha decidit cancel·lar la celebració de la propera edició de la Mostra Internacional de Documentals, després de deu anys celebrant l’esdeveniment. La decisió la va prendre en la reunió celebrada el passat 20 d’octubre i després d’un ampli debat. En un comunicat que ha emès als diferents mitjans de comunicació, l’associació explica la decisió per una sèrie de motius, entre ells, les “grans dificultats per fer front a la gestió i pagament de despeses derivades de les obligacions impositives per part de l’Agència Tributària i altres organismes”. L’entitat també justifica la seva decisió per la manca de recursos humans “difícil de mantenir en el decurs del temps” i una estructura insuficient de fons estables de finançament.

En el comunicat, l’associació explica que activitats com la que ha ofert al llarg de deu anys han de ser fruït del servei al món de la cultura i reclamen una constant i periòdica revisió de la seva “idoneïtat i raó d’existir”. Totes aquestes consideracions els han portat a fer pública la decisió de cancel·lar la celebració de la propera edició de la Mostra Internacional de Documentals olot.doc, prevista el març de l’any vinent.

L’associació vol agrair profundament les administracions públiques que li han fet suport, “alguna d’elles des del primer dia i sempre”, a més de les empreses privades, els mitjans de comunicació, els comerços, els particulars i, en especial, al públic assistent a qualsevol de les sessions programades al llarg dels deu anys de vida de l’Olot.doc, així com als professionals del món cinematogràfic i documental que han participat a l’esdeveniment.

 

Notícies relacionades:
– La mostra de documentals Olot.doc tanca un cap de setmana d’activitat frenètica amb bones sensacions
– L’Olot.doc estrena les projeccions amb l’exhibició del cèlebre ‘Ciutat Morta’ amb la presència d’un dels seus directors
– L’exposició de fotoperiodisme ‘Tossudament…’ inaugura la setmana de l’Olot.doc

x