L’ocupació turística a Olot durant l’octubre augmenta un 8,5% respecte el mateix mes de l’any passat

L’ocupació turística a Olot durant el més d’octubre ha augmentat un vuit i mig  per cent respecte a el mateix mes de l’any passat. Així doncs, l’ocupació mitjana als establiments hotelers de la ciutat durant el primer més de la tardor ha estat de gairebé el 55%. Els dies amb millors dades van ser el cap de setmana de la festivitat del Pilar, quan es va registrar plena ocupació. També va ser destacable el 80% d’ocupació mitjana dels allotjaments olotins durant la Fira de Sant Lluc. Pel que fa al quiosc instal·lat al vial Sant Jordi durant aquest mes d’octubre, l’han visitat a més de 700 persones a les que s’ha incentivat a visitar el centre de la capital garrotxina. La motivació inicial dels visitants de la comarca és la natura, els volcans i la fageda. També demanen informació de les cases modernistes d’Olot i la gastronomia.


Notícies relacionades:
– L’ocupació hotelera a Olot durant la Fira de Sant Lluc ha estat del 80% de mitjana
– Els allotjaments turístics d’Olot registren plena ocupació durant el cap de setmana llarg del Pilar
– El quiosc informatiu que s’ha instal•lat al vial Sant Jordi vol aconseguir que més turistes visitin el centre d’Olot