L’octubre tanca amb 2.752 desocupats a la Garrotxa, un 1’26% menys que al setembre

Torna a baixar l’atur a la Garrotxa. Aquest d’octubre les llistes de desocupats registrats han tancat amb 35 persones menys que al setembre, cosa que suposa una baixada del 1,26%. En total ara hi ha 2.752 aturats a la comarca. Si es compara aquesta xifra amb les dades del mateix mes de l’any passat, és un 16% inferior. Tot i així, els 2.752 aturats de l’octubre encara són més dels que es van registrar al juliol d’aquest any, quan es va assolir la xifra més baixa de desocupats a la Garrotxa des del 2008. A Olot l’octubre ha tancat amb 1.847 aturats, deu menys que al mes de setembre.

Notícies relacionades:
– L’atur es manté estable a la Garrotxa el mes de setembre mentre que a Olot baixa un 1%
– L’atur augmenta un 2% a l’agost però es manté per sota de les dades registrades el mes de maig a la Garrotxa
– L’atur disminueix per sisè mes consecutiu a la Garrotxa situant-se als 2.732 aturats registrats

Deixa un comentari