A la Garrotxa hi ha tres línies en funcionament del servei de transport a demanda dels municipis

A la Garrotxa existeix un servei de transport a demanda dels municipis de la comarca. Antigament Mieres havia utilitzat aquest sistema i l’Ajuntament ara no descarta tornar-lo a demanar. Actualment d’aquest servei existeixen tres línies que uneixen Olot amb Batet, Riudaura i Oix. Totes elles funcionen els dilluns feiners al matí, en motiu del mercat setmanal de la capital garrotxina, amb sortida de cadascun dels tres pobles al matí i retorn des d’Olot al migdia. Aquest és un servei complementari de les línies regulars que s’ofereix particularment a aquells municipis on hi ha oferta limitada de transport públic.


Notícies relacionades:
– Una trentena de veïns de Mieres s’organitzen per compartir cotxe fins a les ciutats més properes