La Cambra de Comerç de Girona reconeix les empreses garrotxines Trans-Escapa, Noel Alimentaria i Garatge Bosch per la seva antiguitat

La Cambra de Comerç de Girona ha celebrat per trenta sisè any consecutiu el tradicional reconeixement als establiments antics de la demarcació. En un acte presidit pel conseller d’empresa i ocupació, Felip Puig, es van distingir divuit establiments entre ells tres de la Garrotxa. El més antic és Trans-Escapa, que instal·lat a la capital de la comarca fa cent anys. També s’ha reconegut l’empresa santjoanenca Noel Alimentària que fa 75 anys que funciona i el Garatge Bosch de Castellfollit de la Roca amb 50 anys d’antiguitat. Entre el total de guardonats, el més antic ha estat la pastisseria Fàbrega de Figueres, amb 148 anys. Per sectors destaquen les carnisseries i les empreses de transports.

x